tirsdag 15. mai 2012

Tegneserier som vil meg vel - Dongery på Blå

Føler du deg litt blues, ta turen til Blå i kveld!

Tegneseriekollektivet Dongery markerer utgivelsen av Dongeryboksen. Dette er en samling av Dongerykollektivets mangeartete bidrag til tegneserieverden og verden for øvrig fra og med sin oppstart i 1996. Boksen koster i utgangspunktet 700 spenn, men koster en hundrings mindre denne kvelden.

Du får visst et handlenett på kjøpet. Kjøp en til deg selv. Til en du kjenner som har bursdag. Tips noen som kjenner en konfirmant. En slik kulturskatt hører hjemme i et hvert litteraturhjem med respekt for seg selv.

 I kollektivet figurer Flu Hartberg, Bendik Kaltenborn, Marius Molaug, Kristoffer Kjølberg, Sindre W Goksøyr og Anders Damonso. Tre av tegneseriefolket kommer til Blå. På scenen på Blå finner du Erle Marie Sørheim som er litteraturanmelder i Dagbladet. Hun vil samtale med Marius Molaug, Flu Hartberg og Bendik Kaltenborn.

Kle deg i din fineste variant av den moderne folkedrakten; dongeribukse og t-skjorte og ta en svingom til toner fra djene Ingrid og Gudrun fra Fysisk Folkefest. Dette tegner seg til å bli en fin kveld, ikke sant!

Arrangementet er planlagt å vare fra 19 til 21.

Dette er vårens siste arrangement med Litteratur på Blå som arrangør. Med det tar de sommerferie og du har en Dongeryboks å fortære inntil høsten program starter opp!

Bildet av Dongeryboksen er hentet fra Dongery.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv en kommentar