fredag 18. mai 2012

Ingusti holder konsert på Sound of Mu - 18. mai, kl. 19.

Forfatteren Kjersti Bronken Senderud utgjør sammen med musikerne Susanna Calvert (gitar/elektronikk) og Henning Eidem (trommer/elektronikk) kunstprosjektet Ingusti.

Kjersti Bronken Senderud står for tekstmaterialet og vokal. Hun debuterte i 1997 med diktsamlingen Fremdeles. Hun står bokført med 6 diktsamlinger, fortellingen Smeltevannet og romanen Huset. Hennes seneste utgivelse er diktsamlingen Forgjengeligheten. Det følger med en cd med opplesninger av enkelte dikt. Lydopptakene er gjort gjennom flere år i hellige rom. Det hele er komponert i samarbeid med Mads Ivar Takle.

Ingusti sin første skive, "Den ene tvillingen ser på den andre" er utgitt på Ingusti Recordings, høsten 2011. Tekstene er i hovedsak hentet fra diktsamlingen Himmelen er en samling (2009). Det vil være mulig å få tak i skiven under konserten.

Dørene åpner kl. 19. Konserten er annonsert til å begynne kl. 20. Femti spenn for tonesatt lyrikk er ikke å forakte. For smakebiter, sjekk ut Ingusti på YouTube og MySpace. Les deler av hennes forfatterskap på bokhylla.no

Albumcoveret av "Den ene tvillingen ser på den andre" er hentet fra MySpace.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv en kommentar