mandag 24. oktober 2011

Hei og hå, nå er det snart jul igjen!

Det er i dag to måneder til julaften. Fram med julepynten! Eller det er lov å tenke på hva du skal gi dine bokvenner til jul? Det smarteste du gjør er å gi dem et lånekort til biblioteket. Da kan de blant annet få lånt seg Blindedikt av Øyvind Berg. Eller hva med å tipse dem om at det meste av god litteratur er å finne helt gratis og helt uten å løfte bokbaken ut av godstolen. Man er bare et par tastetrykk fra masse moro på moben eller pcen eller paden eller macen. Nettstedet heter Bokhylla.no og resten er opp til deg og dine venner.

Føler du at du er helt nødt til å ta turen innom en bokhandel. Javel, da råder jeg til å ta toget, flyet, bilen, bussen eller båten til Oslo for å besøke Tronsmo. Eller hva med å ta toget, flyet, bilen bussen eller båten til Moss for å besøke House of Foundation. Begge turene vil garantere gode anbefalinger og gode kjøp. På veien skal du få en anbefalingsliste som er klar den 24. november.

Bildet til høyre er hentet fra Tronsmo sin lansering av Øyvind Berg sin diktsamling Blindedikt i fjor. Bildet er fotografert av Bjørn Aagenæs i Kolon Forlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv en kommentar