lørdag 24. november 2012

Aktivitetsbok for voksne

At sex og lettere innhold selger er ingen hemmelighet, men når får vi se aktivitetsbøker for voksne?


Bokhandlere, dagligvarebutikker og kiosker er proppa full av aktivitetsbøker for barn. Innholdet er av variabel art. Ved siden av aktivitetsbøkene finner du lettere lesestoff for voksne. Lektyre som for et par generasjoner siden var å finne gjemt bort, er i dag å finne blottet for genanse, men med verdighet på kafé, bussen eller t-banen.

Det svenske undergrunnsforlaget Vertigo Förlag har i en årrekke tenkt på de voksne sine særbehov i Sverige. I 2011 kom forlaget med Erotisk ritbok. Formgiver er Magnus Frederiksen.

Her kan du fargelegge, finne fem, sex feil osv. Ærlig talt vet jeg ikke mer om innholdet enn dette. Jeg har nemlig ikke sett i boken utenom på hjemmesiden til Vertigo Förlag. Les derfor anmeldelsen av boken på Bokfetischist.se for mer info.

Hvis dette skulle falle i smak så ville jeg vel ha oppsøkt din nærmeste bokhandel og bestilt Erotisk ritbok. Alternativt kan du bestille boken direkte via Vertigo Förlag. Den kan jo kanskje passe som en gave for utdrikningslag eller en alternativ bokgave til bursdag eller jul? Blekka på cirka 80 sider koster 120 svenske kroner.


Omslagsbildet og "finn fem fel" fra boka er hentet fra Vertigo Förlag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv en kommentar