onsdag 14. desember 2011

Vinn en Ragnar Hovland-kalender 2012!

Det norske Samlaget gjør stas på forfatteren og musikeren Ragnar Hovland. Hver dag fram til 23. desember trekker forlaget ut 10 vinnere av en Ragnar Hovland-kalender 2012. Det eneste du trenger å gjøre er å svare på enkle spørsmål omkring Ragnar Hovland. Ragnar Hovland er en av forlagets store forfattere. Han debuterte i 1979 med romanen Alltid fleire dagar. Det er en fin og naiv skildring fra en vestlandsbygd.

Barneboken Emil og kaffikokaren fra 1987 leste jeg friskt da jeg var ti år. Sveve over vatna blir regnet som den store Bergensromanen og har blitt gjenutgitt en rekke ganger siden 1982. Sist i 2008 med et tegnet intervju med Lars Fiske.

Han er en stødig oversetter. I 2008 fikk han Bastianprisen for nyoversettelsen av Roald Dahl sin Georgs magiske medisin. Han har også oversatt Den første slurken med øl av Philippe Delerm. Han nyeste utgivelser er essaysamlingen Kunsten å komme heim og andre essay og romanen Stille natt. Neste gang du ser en plakat med en konsert med Dei nye kappelanane, sett av tid til den konserten. Ragnar Hovland trakterer nemlig keyboard og er vokalist i bandet.

Neste år fyller han 60 år og er du heldig kan du feire hans jubileum med en Ragnar Hovland-kalender 2012 hengende i ditt hjem. Sjekk ut konkurransen på forlagets hjemmeside.

Omslaget av Ragnar Hovland-kalenderen 2012 er hentet fra Det norske Samlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv en kommentar