lørdag 3. desember 2011

Litterære julekalendere 2011

Ja så var det tid for adventshygge igjen! Her er et lite utvalg av årets litterære julekalendere:

For store og små tegneserielesere er det flere premier å vinne ved å delta i Donald Duck sin julekalender. Pondus frister med en brillefin quiz og brillefine premier.

Cappelen Damm har sin egen blogg som heter Forlagsliv. Hver dag fram til jul, plukker de ut en pocket fra sin store pocketkatalog og stiller et enkelt spørsmål. Ved å svare i kommentarfeltet er du med i trekningen av en bokpremie.

Lydbokforlaget har hver dag et spørsmål fra en lydbok. Premien er den aktuelle tittelen som det stilles spørsmål fra. Besøk deres hjemmeside for å delta.

Besøk Gyldendal for å delta i deres julekalender. Alt du trenger å gjøre er å svare på tre spørsmål. Du er da med i trekningen av bokpremier. Ellers har de en fin side for julegavetips.

Aschehoug Forlag har en julekalender på sin Facebookside. Ved å svare på dagens spørsmål er du med i en trekning av den aktuelle boken som det stilles spørsmål om.

Bazar forlag har også sin julekalender på Facebook. Det samme prinsippet gjelder her som hos Aschehoug. Ved å registrere deg hos Schibsted Forlag kan du delta i deres julekalender.

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Det Norske Teateret så kan du klikke, gjette og vinne teaterbilletter.

Bibsys har sin snurrige julekalender. Nettbokhandelen Bokkilden frister med tilbud hver dag fram til julaften. Ved kjøp av kalenderboken er du med i trekningen av en iPad. De har ellers en ok julegaveguide. Libris frister med supre premier hvis du registrerer deg. Det samme gjør nettbokhandelen Capris.no.

Nettbokhandelen Bokdykk.no har også sin julekalender. Den deltar du i ved å registrere deg og motta nyhetsbrev. De har ellers et fint julesalg til og med 15. desember.

Diverse diverse har en unik julekalender i et vindu i Wergelandsgate i Kristiansand. Mikkel Øyen har en tekst den 8. desember.

Ved å besøke Julekalendere.com får du ganske så sikkert dekket ditt julekalenderbehov.


Bildet av Donald Duck-bladet er hentet fra Donald.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv en kommentar